RECYCLE ME (Beni Geri Dönüştür)

Okulumuz Okul öncesi Öğretmeni Serap Cerit'in de ortak olduğu RECYCLE ME eTwinning proje çalışmalarına başlanmıştır. Projede İspanya, Yunanistan veTürkiye ortaklığı ile birlikte anasınıfı öğrencilerimiz 4 ay boyunca okulöncesi eğitim programı kazanımlarına uygun etkinliklerde yer alacaklardır. Projede  sınıflarda bulunan geri dönüşüm malzemelerine eğlenceli dokunuşlar yaparak yeni ürünler elde etmek. Kolay ulaşılabilecek atık malzemeleri (plastik şişeler,kağıt rulolar,kutular ) sanat etkinlikleri ile farklı ürünler haline getirirken eğlenmeyi ve öğrenmeyi amaçlamak.  Projenin ilk etkinliği süt ve meyve suyu kutularını geri dönüştürmekti. Öğrencilerimiz sanat etkinliğinde atık materyalleri kuş yemliğine dönüştürdüler. Bu güzel çalışma için öğretmen ve öğrencilerimizi kutlar,  başarılar dileriz.

19.03.2024 49

19-03-202419-03-202419-03-2024